ΘΕΛΩ NOVA

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα γήπεδα και η αθλητική δράση πάνε... παραλία!

15/05/2020 17:04
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην κανονικότητα και στον αθλητισμό. Τι θα δείτε στη Nova καλώς εχόντων από τον Ιούνιο από την... ξαπλώστρα σας!

Της αγάπης την ουσία την μετρώ στην  απουσία, λένε. Η αλήθεια είναι ότι στους θιασώτες των αθλητικών εν μέσω καραντίνας έλειψε στο...φουλ η live αθλητική δράση. Άλλες χρονιές τέτοιες μέρες παίζονταν-κρίνονταν οι τίτλοι στις περισσότερες διοργανώσεις. Ας όψεται βέβαια ο Covid-19, που φρόντισε και εκεί να κάνει τη... ζημιά του. Πάντως, πλέον έχουμε στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην κανονικότητα και στον αθλητισμό. Αρκετές διοργανώσεις- κατά τα φαινόμενα-θα συνεχιστούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο πιο ομαλά γίνεται-τηρουμένων των αναλογιών-η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Φανταστείτε, λοιπόν να κάθεστε στην ξαπλώστρα σας, να έχετε το laptop, το tablet ή το κινητό σας και να παρακολουθείτε premium αθλητικό περιεχόμενο (το Nova Go να 'ναι καλά). Οι "ΤV Experts" θα σας παραθέσουν πώς ακριβώς έχουν τα δεδομένα σχετικά με το αθλητικό content, που καλύπτει η 1η συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Για τις υπόλοιπες διοργανώσεις που καλύπτει η Nova ισχύουν τα ακόλουθα


Μέχρι την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης η Nova έχει φροντίσει μέσα από το πολύτιμο αρχειακό της υλικό να προσφέρει μοναδικές Novasports Στιγμές. Άρα κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet