ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Full στα Nova προνόμια και ο Μάιος!

18/05/2020 11:50
Μοναδικά Nova προνόμια φέρνουν το καλοκαίρι στους συνδρομητές της Nova! Δείτε μερικές απο τις εκπτώσεις και τους διαγωνισμούς του Μαϊου!

Διανύοντας τον τελευταίο μήνα της άνοιξης έχει μυρίσει ήδη καλοκαίρι! Τα Nova προνόμια κάνουν πιο έντονο το φαινόμενο της ζέστης με... καυτές προσφορές για τους συνδρομητές! Όλη η οικογένεια, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο θα βρουν κάτι να τους ταιριάζει. Παρακάτω οι "TV Experts" σας παραθέτουν μερικά από τα δώρα που θα... παίξουν αυτόν τον μήνα! Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και κερδίστε!

Θυμίζουμε ότι και αυτό τον μήνα μπορείς να κάνεις τις παραγγελιές σου από το kiosky's, και να διαλέξεις ανάμεσα από 1000 είδη περιπτέρου & μίνι μάρκετ. Εφόσον είσαι συνδρομητής λαμβάνεις εντελώς δωρεάν με την παραγγελία σου το ρόφημα της επιλογής σου! Όλα τα ψώνια έρχονται στην πόρτα σου!Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Δες παρακάτω τις εκπτώσεις και τους διαγωνισμούς του μήνα

Απολαύστε κορυφαίο περιεχόμενο και εξασφαλίστε μοναδικές εκπτώσεις ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet