ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα επεισόδια για την παιδική σειρά «Έντεκα» στη Νοva!

20/05/2020 20:53
Τον Μάιο και τον Ιούνιο τα παιδιά θα απολαύσουν στη Nova όλα τα νέα επεισόδια της σειράς «Έντεκα»!

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου θα χαρούν να μάθουν ότι αυτόν τον μήνα έρχονται νέα επεισόδια της σειράς «Έντεκα», τα οποία θα προβάλλονται ήδη από τις 18 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου, τις καθημερινές στις 17.00, στο Disney XD και τη Nova. Ο Γκάμπο και τα Γεράκια προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Όμως λόγω κάποιου προβλήματος στο Άλαμο Ζέκο, το παρελθόν και το μέλλον του Γκάμπο στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του να φτάσει στο απόγειο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Στο πρώτο από τα νέα αυτά επεισόδια, ενώ οι Λορέντζο, Γκάμπο και Ντεντέ είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο ασανσέρ, ο αγώνας της Γιουβέντους με τους Κάστορες επιτέλους ξεκινά. Θα καταφέρει ο Λορέντζο να απεγκλωβιστεί και να προλάβει να παίξει; Απολαύστε τα νέα επεισόδια της σειράς "Εντεκα 3" μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου, τις καθημερινές στις 17:00 στο Disney XD και τη Nova!

 
Απολαύστε κορυφαίες παιδικές σειρές ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet