ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα καλούδια του My Zen TV για τον Ιούνιο!

23/05/2020 09:11
Φρέσκα μαθήματα γιόγκα έρχονται αποκλειστικά στη Nova και το My Zen TV τον Ιούνιο! Συνεχίστε την ανάγνωση και δείτε το νέο πρόγραμμα!

Με δυο φρέσκες σειρές ανανεώνει το MyZen TV το πρόγραμμα του για τον 1ον μήνα του καλοκαιριού. Ειδικά μαθήματα γιόγκα όλες τις καθημερινές αλλά και ειδικό αφιέρωμα στη γιόγκα το Σαββατοκύριακο. Η ευεξία και η γυμναστική γίνονται ένα στη Nova και αποτελούν την καλύτερη διασκέδαση, αποφορτίζοντας μια κουραστική ημέρα!

Δείτε παρακάτω το νέο περιεχόμενο του Ιουνίου και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

MOUNTAIN YOGA

Απολαύστε μαθήματα γιόγκα με την Κατί Μισόν και τον Ζουλιάν και ανακαλύψτε τα πιο εκπληκτικά μέρη στα βουνά για να αντλήσετε έμπνευση!

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, καθημερινά στις 17:50

SPECIAL YOGA WEEKEND

Το κανάλι γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Γιόγκα με τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ασκήσεις γιόγκα:

Fresh Yoga: Ο πιο απλός, εύκολος και κυρίως διασκεδαστικός τρόπος να κάνει κανείς γιόγκα, με την Κατί Μισόν. Κάθε επεισόδιο αφορά την καθημερινή μας ρουτίνα. Βρείτε την ισορροπία σας, ενδυναμώστε τον οργανισμό σας, αποβάλλετε την ένταση, ξυπνήστε τη διαίσθησή σας και βρείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε…

Dance Yoga: Ένας συνδυασμός χορού και παραδοσιακών ασκήσεων με ρυθμικές κινήσεις όλο χάρη.

Mountain Yoga: Ασκήσεις γιόγκα στα βουνά με την Κατί Μισόν και τον Ζουλιάν Λεβί.

Yogasutra: Βρείτε την ισορροπία σώματος και νου με ασκήσεις Γιόγκα Σούτρα.

Yoga Girls: Οκτώ από τις καλύτερες εκπαιδεύτριες γιόγκα βρίσκονται χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα ενώ ζουν στο δυτικό Λος Άντζελες, εκεί που προσωπικότητες του Instagram και των κοινωνικών δικτύων απειλούν να παραγκωνίσουν τους παραδοσιακούς γιόγκι.

My Zen Trendy: Η Βαλ Καλ μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε μαζί τις τελευταίες τάσεις, και να μάθουμε τα πάντα για όλες τις τελευταίες και πιο πρωτότυπες πρακτικές γιόγκα στην Καλιφόρνια και το Παρίσι.

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου, από τις 10:20
Απολαύστε κορυφαία ντοκιμαντέρ ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet