ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όταν η Nova και το δίκτυο Discovery αντάλλαξαν... βέρες το 2000!

23/05/2020 21:35
Στο 1ο ψηφιακό μπουκέτο της Nova εν έτει 2000 περιλαμβάνονταν τα κανάλια Discovery Channel, Animal Planet & Travel Channel. Oι "ΤV Experts" έχουν όλο το story!

Mε αφορμή την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας της Nova με το δίκτυο Discovery, oι "ΤV Experts" αποφάσισαν να γυρίσουν το χρόνο 20 χρόνια πίσω. Στο μακρινό 2000 ανάγεται η ανταλλαγή των... πρώτων δαχτυλιδιών μεταξύ των 2 πλευρών, όταν και η Nova στο ξεκίνημα της ψηφιακής εποχής που έφερε στην Ελλάδα είχε συμπεριλάβει στο 1ο ψηφιακό της μπουκέτο το κανάλι Discovery Channel, το Animal Planet, αλλά και το Travel Channel. Πώς προλόγιζαν τότε οι ιθύνοντες της Nova τα κανάλια του δικτύου Discovery;

Animal Planet: Ανακαλύψτε τα μυστικά του ζωϊκού βασιλείου. Μάθετε για τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των ζώων. Δείτε ντοκιμαντέρ για την ιστορία της φύσης.

Τravel Channel: Ταξιδέψτε στους πιο απίθανους προορισμούς. Δείτε προτάσεις για διακοπές. Αποκτήστε πρωτόγνωρες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Πρόλαβέ το


Φυσικά η αρχή είχε γίνει με το Discovery Channel το οποίο στο 1ο ψηφιακό μπουκέτο συγκαταλεγόταν στα λεγόμενα θεματικά κανάλια. Σημειωτέον, ότι πάνω στα εν λόγω κανάλια του δικτύου Discovery είχε στηθεί σε περίοπτη θέση και το 1ο διαφημιστικό σλόγκαν της Nova με τον περίφημο καναπέ. "Μέχρι τώρα ή συμβιβαζόσουν με το πρόγραμμα της τηλεόρασης ή περίμενες μέχρι να δεις αυτό που ήθελες. Στην εποχή της Nova έχουν όλα τη θέση τους και περιμένουν εσένα. Αθλητικά, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις, ταινίες, καρτούν. Διάλεξε διάθεση..." αναφερόταν μεταξύ άλλων στο διαφημιστικό μήνυμα της εποχής.Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο στέκι για τους φαν των ντοκιμαντέρ

Πρόλαβέ το

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet