ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

H «Μήδεια» του Μποστ με τον Μάκη Παπαδημητρίου στο Novalifε!

14/01/2021 19:49
Στο πλαίσιο προβολής αγαπημένων θεατρικών παραστάσεων τον Ιανουάριο από τη Nova, σειρά έχει την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η ανατρεπτική κωμωδία "Μήδεια"!

Η «Μήδεια» του Μέντη Μποσταντζόγλου (Μποστ) αποτελεί μια από τις κορυφαίες κωμωδίες της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας κι έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο εξαίρετος Μάκης Παπαδημητρίου! Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος ηθοποιός συνεργάζεται με τον Νικορέστη Χανιωτάκη σε ένα ισχυρό «πάντρεμα» με ένα έργο – πρόκληση κι έναν θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Τζένη Θεωνά, Νίκορέστης Χανιωτάκης, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μπέτυ Αποστόλου, Άννα Κλάδη.

Η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία «Μήδεια» του Μποστ έρχεται λοιπόν αποκλειστικά στο Νovalifε αυτή τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο πλαίσιο προβολής αγαπημένων θεατρικών παραστάσεων τον Ιανουάριο από τη Nova.

Πρόλαβέ το


Πάμε θέατρο με τη Nova

Θέατρο για όλους, ξεκαρδιστικές κωμωδίες, αλλά και η φετινή θεατρική εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου, θα χαρίσουν γέλιο και ωραίες στιγμές, τόσο στους μικρούς, όσο και στους μεγάλους συνδρομητές της Nova, κάθε Δευτέρα του Ιανουαρίου. Ανάμεσα τους η παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» με τον Θανάση Τσαλταμπάση, «Μεταμφίεση» με την Χάρις Αλεξίου, η κωμωδία «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη και η πρώτη ελληνική vegan κωμωδία «MEATBALL#OKEFTES».

Όλες οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες μετά την προβολή τους και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Κάθε Δευτέρα πάμε Θέατρο με τη Nova την πιο φιλόξενη «θεατρική πιάτσα» της τηλεόρασης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet