ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

H νέα συναρπαστική σειρά «Liar» έρχεται στην Nova!

08/09/2020 16:24
Όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς "Liar" αποκλειστικά τον Σεπτέμβριο στο Nova On Demand & στο Nova Go! Δείτε τη όποτε θέλετε, όπου και αν βρίσκεστε!

Το συναρπαστικό, βρετανικό, ψυχολογικό θρίλερ, «Liar», με τους συγκλονιστικούς στους ρόλους τους Joanne Froggatt και Ioan Gruffudd, έρχεται και με τα έξι επεισόδια, αποκλειστικά, στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Μία αφοσιωμένη και έξυπνη δασκάλα δέχεται να βγει με έναν καταξιωμένο χειρούργο, σε ένα φαινομενικά αθώο ραντεβού που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα, καθώς το ραντεβού καταλήγει σε κατηγορία για βιασμό. Ποιος όμως είναι ο ψεύτης;

Πρόλαβέ το


Η σειρά έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές κυρίως για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).
Το «Liar» θα είναι διαθέσιμο στην ειδική κατηγορία «Box Set», στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, στην οποία θα προστεθεί και ο 2ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς τον Οκτώβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet