ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, «Άγρια Δύση», έρχεται στο Νovalifε!

21/01/2021 20:43
Στο πλαίσιο προβολής αγαπημένων θεατρικών παραστάσεων τον Ιανουάριο από τη Nova, σειρά έχει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου η κωμωδία "Άγρια Δύση"!

Η παράσταση διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα – λόγω οικονομικής κρίσης – οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού, ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες σχέσεις.

O λόγος για την κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, «Άγρια Δύση», έρχεται αποκλειστικά στο Νovalifε αυτή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο πλαίσιο προβολής αγαπημένων θεατρικών παραστάσεων τον Ιανουάριο από τη Nova.

Πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Παπασιδέρη και ο Γιάννης Φραγκίσκος, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Κρόμπας.

Πρόλαβέ το


Πάμε θέατρο με τη Nova

Θέατρο για όλους, ξεκαρδιστικές κωμωδίες, αλλά και η φετινή θεατρική εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου, θα χαρίσουν γέλιο και ωραίες στιγμές, τόσο στους μικρούς, όσο και στους μεγάλους συνδρομητές της Nova, κάθε Δευτέρα του Ιανουαρίου. Ανάμεσα τους η παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» με τον Θανάση Τσαλταμπάση, «Μεταμφίεση» με την Χάρις Αλεξίου, η ανατρεπτική κωμωδία του Μποστ, «Μήδεια», με τον Μάκη Παπαδημητρίου και η πρώτη ελληνική vegan κωμωδία «MEATBALL#OKEFTES».

Όλες οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες μετά την προβολή τους και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τις απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κάθε Δευτέρα πάμε Θέατρο με τη Nova την πιο φιλόξενη «θεατρική πιάτσα» της τηλεόρασης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet