ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Η ληστείας της Στοκχόλμης κάνει πρεμιέρα στη Nova!

14/05/2021 16:05
Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα δημιούργησε τον όρο σύνδρομο της Στοκχόλμης! Όλες οι λεπτομέρειες της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ!

Στοκχόλμη, 1973. O Λαρς, ένας Αμερικανός πρώην κατάδικος, εισβάλλει στη μεγαλύτερη τράπεζα της Σουηδικής πρωτεύουσας με σκοπό να αδειάσει το χρηματοκιβώτιο, αλλά και να απαιτήσει από τις αρχές να ελευθερώσουν τον φυλακισμένο φίλο του. Γοητεύοντας σταδιακά τους όμηρους υπαλλήλους της τράπεζας με την χαρισματική, ευαίσθητη, προσωπικότητά του, θα τους κάνει, όχι μόνο να τον υπερασπιστούν, αλλά να θελήσουν να τον βοηθήσουν να ξεφύγει απ’ τον στενό κλοιό της αστυνομίας και να δραπετεύσει με εκατομμύρια. Μία από τις υπαλλήλους μάλιστα, θα αρχίσει να τρέφει αισθήματα απέναντί του.

Βασισμένη στη απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία που δημιούργησε τον ψυχολογικό όρο «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» η ταινία του Ρόμπερτ Μπουντρό έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή στη Nova την Κυριακή 16/5 (22:00). Με τους Ίθαν Χοκ και Νούμι Ραπάς, η αστυνομική ταινία μυστηρίου και μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία αναμένεται να σας καθηλώσει.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Μιας και αναφερθήκαμε σ' αυτό. Το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» αναφέρεται στην κατάσταση όπου ένα θύμα – αντίθετα με αυτό που θα περίμενε κανείς – αναπτύσσει θετικά, υποστηρικτικά (ακόμα και ερωτικά) αισθήματα για τον θύτη του, παίρνοντας τελικά το μέρος του και συμφωνώντας με την οπτική του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet