ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Nέα σειρά «Filthy Rich» στο FOX Life και τη Nova!

13/10/2020 11:19
Από το σεναριογράφο και σκηνοθέτη Tate Taylor, η νέα σειρά «Filthy Rich» ακολουθεί την πάμπλουτη οικογένεια Monreaux! Πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (21:00)!

H νέα σειρά «Filthy Rich», με πρωταγωνίστρια την Kim Cattrall (Sex and the City), είναι ένα σκοτεινό οικογενειακό δράμα, όπου ο πλούτος, η εξουσία, η δόξα και η θρησκεία διασταυρώνονται με αφορμή μια αναπάντεχη κληρονομιά! Η νέα σειρά «Filthy Rich» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, που φιλοξενείται και στο ψηφιακό μπουκέτο της Nova. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 21.00. Τ

Από το σεναριογράφο και σκηνοθέτη Tate Taylor, η νέα σειρά «Filthy Rich» ακολουθεί την πάμπλουτη οικογένεια Monreaux, διάσημη για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου θρησκευτικού, τηλεοπτικού δικτύου. Όταν ο Πρόεδρος του δικτύου χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγος του Margaret (Kim Cattrall), μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους, ανακαλύπτουν ότι όχι μόνο είχε παιδιά εκτός γάμου, αλλά έχουν συμπεριληφθεί και στη διαθήκη. Οι νέοι, νόμιμοι πλέον κληρονόμοι έρχονται για να διεκδικήσουν ό,τι τους ανήκει και η Margaret θα χρησιμοποιήσει όλες τις επιχειρηματικές της ικανότητες αλλά και τη γοητεία της, για να διαφυλάξει το όνομα και την περιουσία της οικογενειακής αυτοκρατορίας.

Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet