ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Το 4ο επεισόδιο του Handmaid's Tale ante portas!

05/05/2021 15:21
O 4oς κύκλος της δυστοπικής σειράς συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον τον Μάιο στη Nova!

H αργοπορία στην κυκλοφορία της 4ης σεζόν της σειράς ένεκα της πανδημίας του κορωνοϊού φαίνεται ότι άξιζε και με το παραπάνω. Ο 4ος κύκλος της πολυναμενόμενης δυστοπικής σειράς "Handmaid's Tale" έκανε πρεμιέρα στις 29 Απριλίου στο Novacinema4HD με τριπλό επεισόδιο παρακαλώ. Η όρεξη άνοιξε για τα καλά και πλέον άπαντες περιμένουν το επόμενο επεισόδιο. Ραντεβού λοιπόν κάθε Πέμπτη του Μαϊου στις 22:00 (Novacinema4HD).
Η ελευθερία ήταν μόνο η αρχή! Τώρα απαιτούν δικαιοσύνη! Πρέπει να βασιλέψει η ελευθερία!

Λίγα λόγια για τη σειρά φαινόμενο

Εντάξει, δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν δει την εν λόγω σειρά, που έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία. Σε κάθε περίπτωση όμως για να μπουν στο κλίμα και οι λιγότερο μυημένοι, να υπενθυμίσουμε τα κάτωθι

-Η σειρά "The Handmaid's tale" εκτυλίσσεται στο μέλλον και διαδραματίζεται στην Αμερική. Ύστερα από μία μεγάλη περίοδο αναταραχών, την εξουσία έχει λάβει μια άκρως συντηρητική ομάδα, που έχει καταλύσει την δημοκρατία, εγκαθιδρύοντας ένα απολυταρχικό και καθεστώς, το Γιλεάδ.

-Στο Γιλεάδ υπάρχει αστυνομία παντού, οι ομοφυλόφιλοι δολοφονούνται και οι γυναίκες δεν έχουν καθόλου δικαιώματα. Όσοι πολίτες κατάφεραν να ξεφύγουν βρίσκονται στον Καναδά, ο οποίος τους προσφέρει άσυλο.

Πρόλαβέ το


-Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει το Γιλεάδ είναι αυτό της υπογεννητικότητας: λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι στείροι και ελάχιστοι αποκτούν παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό, οι επικεφαλής του καθεστώτος αποφάσισαν να συγκεντρώνουν όλες τις γόνιμες γυναίκες, τις εκπαίδευσαν και τις τοποθέτησαν μία-μία στα σπίτια των Διοικητών, όπου υποχρεώνονται να συνευρίσκονται με αυτούς μέχρι να μείνουν έγκυες. Το παιδί που θα γεννηθεί θα παραμείνει στην οικογένεια του Διοικητή και αυτές θα τοποθετηθούν σε άλλο σπίτι. Αυτές είναι οι λεγόμενες handmaids.

Μία τέτοια handmaid είναι και η πρωταγωνίστρια, η June (Elisabeth Moss), την οποία χώρισαν από τον σύζυγό της και το παιδί της και την έχουν τοποθετήσει στο σπίτι του Διοικητή Fred (Joseph Fiennes).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet