ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το ντοκιμαντέρ δεν πρέπει να το χάσετε!

23/04/2021 21:52
Το νέο ντοκιμαντέρ "Σώζοντας τη Βενετία" σίγουρα θα σας προβληματίσει, αλλά και θα σας αφυπνίσει! Η συνέχεια στο National Geographic και τη Nova!

Η Βενετία είναι μία από τις φημισμένες πόλεις του πλανήτη. Χωρισμένη σε 118 νησάκια, μοιάζει να απλώνεται στη μέση της λιμνοθάλασσας, σαν μια ωραία κοιμωμένη σε μια μεγαλοπρεπή και ακίνητη αιωνιότητα. Πού και πού όμως, ο ύπνος της διακόπτεται από τις επιδρομές της θάλασσας, οι οποίες γίνονται όλο και πιο συχνές και βίαιες λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κλιματικής αλλαγής.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Μήπως πρόκειται για τα πρώτα σημάδια μιας περιβαλλοντολογικής κρίσης που θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη; Σήμερα, η πόλη είναι σαν ένα ανοιχτού τύπου εργαστήριο, όπου κορυφαίοι επιστήμονες με υπερσύγχρονη τεχνολογία επιχειρούν να καταλάβουν τι λάθη έχουμε κάνει και τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε όχι μόνο τη συμβολική αυτή πόλη, αλλά το μέλλον της Γης.
Mη χάσετε το Σάββατο 24 Απριλίου στις 21:00 το νέο ντοκιμαντέρ "Σώζοντας τη Βενετία" στο National Geographic και τη Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet