ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκόμα μια κοινωνική προσφορά από τη Nova!

10/05/2021 20:01
Η Nova υποστηρίζει την προστασία των καταναλωτών κατά την περίοδο της πανδημίας προσφέροντας δωρεάν κλήσεις για γραμμές Δημόσιας Υγείας & Προστασίας Kαταναλωτή!

Η Nova, στο πλαίσιο της ενημέρωσης, της προστασίας και της στήριξης του καταναλωτικού κοινού κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, παρέχει χωρίς χρέωση σε όλους τους συνδρομητές της τις κλήσεις που πραγματοποιούν από το σταθερό τους προς τους σύντομους κωδικούς Δημόσιας Υγείας, 1135, 1110 & 10306, καθώς και προς τη Γραμμή Καταναλωτή, 1520.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η Nova επιχειρεί να διασφαλίσει ότι όλοι οι συνδρομητές της θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να προστατευτούν από την πανδημία, να αναζητήσουν ψυχολογική υποστήριξη στη διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης περιόδου ή να λάβουν περαιτέρω καθοδήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε περίπτωση προσβολής από τον ιό. Παράλληλα, μέχρι το τέλος του έτους, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν δωρεάν κλήσεις και προς τη Γραμμή Καταναλωτή 1520, με στόχο την ενημέρωση και την προστασία του καταναλωτικού κοινού και των επιχειρήσεων σε όλη την περίοδο της πανδημίας.

Η Γραμμή Καταναλωτή προσφέρει πληροφορίες προς διευκόλυνση των καταναλωτών στις καθημερινές συναλλαγές τους. Επιπλέον, επιτρέπει την υποβολή καταγγελιών με στόχο την προστασία του καταναλωτικού κοινού από συμπεριφορές μη συμμόρφωσης με τα κυβερνητικά μέτρα προστασίας, καθώς και από φαινόμενα όπως το παραεμπόριο και την αισχροκέρδεια.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Οι γραμμές για τις οποίες ισχύουν οι δωρεάν κλήσεις από το σταθερό δίκτυο της εταιρίας, αφορούν στις παρακάτω υπηρεσίες:

Η Nova στέκεται δίπλα στους συνδρομητές της κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο, παρέχοντάς τους υπηρεσίες που αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της ζωής τους, βοηθώντας τους να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους δικούς τους ανθρώπους, να ενημερώνονται σχετικά με κάθε σημαντικό ζήτημα και, φυσικά, να ψυχαγωγούνται ώστε να απολαμβάνουν τις μικρές και μεγάλες καθημερινές στιγμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet