ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επαναπροσδιορίστε τα πρότυπα ομορφιάς!

27/10/2020 21:11
Η νέα σειρά "DR90210" έρχεται να δείξει ότι και οι γυναίκες χειρουργοί έχουν το know how για να σας αλλάξουν τη ζωή, σπάζοντας κάθε φραγμό!

Η πλαστική χειρουργική ήταν ανέκαθεν ανδροκρατούμενο πεδίο, με μόνο ένα 15% των χειρουργών να είναι γυναίκες. Ωστόσο, στο Μπέβερλι Χιλς, μια ομάδα γυναικών έρχεται να επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα ομορφιάς. Στη νέα σειρά "DR90210" στο Ε!Entertainment και τη Nova η Δρ Κατ Μπεγκόβιτς, η Δρ Κέλι Κιλίν, η Δρ Μισέλ Λι και η Δρ Σούζαν Κουάρντ είναι από τις κορυφαίες γυναίκες χειρουργούς στη χώρα, οι οποίες σπάνε τους φραγμούς στην περιοχή με τον πιο διάσημο ταχυδρομικό κώδικα.
Απολαύστε και lifestyle περιεχόμενο με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε πακέτου Nova τηλεόραση!

Από την αφαίρεση περιττού δέρματος και την εξαγωγή ενός τρίτου μαστού μέχρι μια διπλή μαστεκτομή, οι τέσσερις γιατροί επιστρατεύουν τις εντυπωσιακές ικανότητές τους, προκειμένου να καθοδηγήσουν τους ασθενείς τους από τη συμβουλευτική μέχρι την επέμβαση και στη συνέχεια την αποκατάσταση με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι το γυναικείο άγγιγμα μπορεί να αλλάξει ζωές.
Από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 η νέα σειρά "DR90210" έρχεται στο E!Entertainment και τη Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet