ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Forthnet: Ανθεκτικό EBITDA παρά την κρίση της πανδημίας!

30/09/2020 11:05
Ο CEO της Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο στρατηγικό γεγονός με την είσοδο της United Group στην εταιρεία!

Tην ανθεκτικότητα της επιβεβαίωσε η Forthnet και στο Α’ 6μηνο του 2020, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της, πέτυχε τη διατήρηση του EBITDA στα περσινά επίπεδα παρά τη μείωση των εσόδων λόγω του αρνητικού μακροοικονομικού περιβάλλοντος που διαμορφώθηκε από την κρίση της πανδημίας COVID-19 και ιδιαίτερα από την απουσία αθλητικών γεγονότων.

Σύμφωνα με τον CEO της Forthnet, κ. Πάνο Παπαδόπουλο «Η διοικητική ομάδα της Forthnet συνέχισε να διαφυλάσσει τη στρατηγική αξία της Εταιρείας προς όφελος όλων των stakeholders και να παίρνει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της στη διεθνή επενδυτική κοινότητα. Με αυτόν τον τρόπο συνέβαλε καταλυτικά στην επιτυχή κατάληξη της διαδικασίας που είχαν εκκινήσει οι δανείστριες Τράπεζες για την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή. Η συμφωνία για την είσοδο της United Group στην Εταιρεία, αποτελεί στρατηγικό γεγονός όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και για όλη την ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης».

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Σημαντικά σημεία οικονομικών αποτελεσμάτων Α' 6μηνου 2020

Πρόσφατες Εξελίξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet