ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλο αφιέρωμα στις πολεμικές τέχνες στο Insight TV!

28/07/2020 17:48
Μυηθείτε στο κόσμο του Κουνγκ Φου, του Τσι, των Σαολίν και του Ταεκβοντό μέσα από το Insight TV και την Nova όλο τον Αύγουστο!

Oι λάτρεις των πολεμικών τεχνών θα βρουν τη δικιά τους "Γη της Απαγγελίας" τον Αύγουστο στο Insight TV. Ένα αφιέρωμα στα μαχητικά αθλήματα θα σας κάνει να αγαπήσετε την συγκεκριμένη τέχνη και να σκεφτείτε σοβαρά να παρακολουθήσετε αντίστοιχα μαθήματα. Οι πολεμικές τέχνες δεν μας διδάσκουν μονό αυτοάμυνα, αλλά προσφέρουν ευεξία και γυμνάζουν ολόκληρο το σώμα. Μυηθείτε στο κόσμο του Κουνγκ Φου, του Τσι, των Σαολίν και του Ταεκβοντό μέσα από το Insight TV και τη Nova!

Δείτε παρακάτω τις εκπομπές που θα προβληθούν τον Αύγουστο


ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Ο Νταν Φόγκλερ ταξιδεύει για να γνωρίσει τους δασκάλους των πολεμικών τεχνών. Ειδήμονες του καράτε με εξωφρενική δύναμη, παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ταεκβοντό με απίστευτη ταχύτητα: η αναζήτηση του Νταν σκοπό έχει να μας δείξει πως η διδασκαλία των πολεμικών τεχνών βοηθά στην ενδυνάμωση τόσο του σώματος, όσο και του πνεύματός μας. Θα ταξιδέψει από τις ΗΠΑ μέχρι την Κίνα, την Κορέα και την Ιαπωνία για να μελετήσει τις διδασκαλίες του Μποντιντάρμα, τη γέννηση του Κουνγκ Φου, τον Μπρους Λι και τον αντίκτυπο που είχε στον σύγχρονο κινηματογράφο, κ.α. Μέσα από αυτό το ταξίδι θα αποδείξει πως η ιστορία αυτών των ανθρώπων εκτείνεται στο χρόνο και την ιστορία και συνεχίζεται να γράφεται ακόμα και σήμερα.

Κάθε Δευτέρα στις 22:00, μέχρι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

ΤΣΙ
Ο σταρ του Χόλιγουντ Νταν Φόγκλερ (The Walking Dead, Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται) ταξιδεύει στην Ασία για να ερευνήσει την αλήθεια για το Τσι - τη δύναμη που δίνει ζωή στο ανθρώπινο σώμα, η οποία, αν καταφέρει κάποιος να την τιθασεύσει, μπορεί να προσφέρει υπεράνθρωπες δυνάμεις. Στη διάρκεια του ταξιδιού του συναντά δάσκαλους του κουνγκ φου, μοναχούς ζεν και τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο του κόσμου, προσπαθώντας να εντρυφήσει στη φιλοσοφία που βοήθησε τον Τζορτζ Λούκας να δημιουργήσει τη «Δύναμη».

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 23:00

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
Ο ράπερ Λούπε Φιάσκο συνδυάζει τη λυρικότητα με τις κινήσεις του κουνγκ φου και συναντά τους μεγαλύτερους δάσκαλους πολεμικών τεχνών στον κόσμο για να ανακαλύψει τα μυστικά τους. Ο Λούπε, ένας καλλιτέχνης της ραπ από το Σικάγο, παράτησε τα πάντα και ξεκίνησε μία διαπολιτισμική διαδρομή επικών διαστάσεων στην Κίνα για να ικανοποιήσει τα δύο πάθη του: θα συναντήσει μεγάλους δασκάλους στην Κίνα για να εξασκηθεί μαζί τους στις πολεμικές τέχνες και, ταυτόχρονα, θα εξερευνήσει την χιπ χοπ σκηνή της χώρας.

Τις Δευτέρες 10, 17 και 24 Αυγούστου, στις 23:00

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Μια σειρά για συνηθισμένους ανθρώπους με εκπληκτικές ιστορίες και απίστευτες δεξιότητες σε μία συγκεκριμένη πολεμική τέχνη. Ποιοι πραγματικά είναι αυτοί οι άνθρωποι και με ποιον τρόπο έγιναν αυτό που είναι σήμερα -ιστορίες θριάμβων, αποτυχιών και μαχών. Η σειρά μάς γνωρίζει πλήθος επαγγελματιών, μεταξύ των οποίων έναν Κινέζο μοναχό Σαολίν, που κατέχει εις βάθος το κλασικό Κουνγκ Φου και έναν πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε τεχνική προκειμένου να κερδίσει στο ρινγκ. Επικεντρωνόμαστε στον τρόπο ζωής και σκέψης τους και μαθαίνουμε πώς τα σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά χαρακτηριστικά της τέχνης τους διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής τους.

Όλο τον Αύγουστο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet