ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mια συγκινητική ιστορία δύναμης έπειτα από μια τραγωδία!

12/11/2020 12:57
Από τον βραβευμένο με Oscar® σκηνοθέτη Ron Howard, το ντοκιμαντέρ «Rebuilding Paradise» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (14/11) στο National Geographic και τη Nova!

Η National Geographic Documentary Films παρουσιάζει μια συγκινητική ιστορία δύναμης μπροστά στην τραγωδία που συνέβη το Νοέμβριο του 2018, στην Καλιφόρνια. Η γραφική πόλη Paradise καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά και η διαλυμένη κοινότητα συνεργάζεται για να ανακτήσει ό,τι χάθηκε. Από τον βραβευμένο με Oscar® σκηνοθέτη Ron Howard, το ντοκιμαντέρ «Rebuilding Paradise» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 20.10 στο National Geographic και τη Nova.

Το πρωί της 8ης Νοεμβρίου 2018, η μεγαλύτερη δασική φωτιά στην ιστορία της Καλιφόρνια έπληξε την πόλη Paradise, κοστίζοντας τη ζωή σε 85 ανθρώπους, εκτοπίζοντας πάνω από 50.000 κατοίκους και καταστρέφοντας το 95% των τοπικών υποδομών. Το ντοκιμαντέρ «Rebuilding Paradise» αποτυπώνει τη συγκλονιστική ιστορία των ανθρώπων, που ενώ έχασαν τα πάντα μέσα στην πιο φονική πυρκαγιά των τελευταίων 100 ετών στην Αμερική, βρίσκουν τη δύναμη να ξαναχτίσουν από την αρχή την πόλη που αποτελεί το σπίτι τους και δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν.
Μοναδικά ντοκιμαντέρ που μαγνητίζουν με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova τηλεόραση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet