ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μην χάσετε το διδακτικό ντοκιμαντέρ «The Last Ice»!

14/12/2020 17:24
Τα πολλαπλά μηνύματα που θέλει να περάσει για την ιστορία των κοινοτήτων Ινουίτ οι οποίοι μάχονται για να την υπο-εξαφάνιση Αρκτική!

Με σκηνοθέτη τον Scott Ressler και παραγωγό τον Δρ. Enric Sala, National Geographic Explorer και ιδρυτή του National Geographic Pristine Seas , το ντοκιμαντέρ "The Last Ice" αφηγείται την ιστορία των κοινοτήτων Ινουίτ οι οποίοι μάχονται για να προστατέψουν το σπίτι τους εδώ και αιώνες: την υπο-εξαφάνιση Αρκτική.

Καθώς ο θαλάσσιος πάγος ανάμεσα στον Καναδά και τη Γροιλανδία λιώνει, ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει ευκαιρίες χωρίς προηγούμενο. Αποθέματα πετρελαίου και αερίου, πιο γρήγορες ναυτικές διαδρομές, τουρισμός και αλιεία, προσφέρουν κίνητρα για την εκμετάλλευση των νέων προσβάσιμων θαλάσσιων περιοχών.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Για περισσότερους από 100.000 Ινουίτ που ζουν στην Αρκτική, πάνω και γύρω από τον παγωμένο ωκεανό, ο τρόπος ζωής τους κινδυνεύει. Η ανάπτυξη απειλεί να διαταράξει την ισορροπία ανάμεσα στις κοινότητες, τη γη και την άγρια ζωή, καθιστώντας το μέλλον της περιοχής και της κουλτούρας της όλο και πιο αβέβαιο.
Η συνέχεια στο National Geographic και τη Νοva το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21:50.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet