ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέος προέδρος ο Νίκος Σταθόπουλος στη Forthnet!

27/11/2020 23:58
Ορίστηκε προσωρινή διοίκηση στη Forthnet με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο-μεταξύ άλλων- της BC Partners να ηγείται της νέας τάξης πραγμάτων μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου!

Η επόμενη μέρα στη Forthnet βρίσκει τον κ. Νίκο Σταθόπουλο στο τιμόνι της εταιρείας ως προσωρινός πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου μετά τη σύσσωμη παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης. Επόμενη ημερομηνία σταθμός στις εξελίξεις είναι η 11η Δεκεμβρίου, οπότε και θα εκλεγεί το νέο δοικητικό συμβούλιο από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Forthnet

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, μετά από σχετική αίτηση του μετόχου πλειοψηφίας Newco United Group Hellas S.a.r.l. (εφεξής «ο Μέτοχος Πλειοψηφίας») με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας στο αρμόδιο Πρωτοδικείο, ορίστηκε προσωρινή διοίκηση της Εταιρείας, αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία προτάθηκαν από το Μέτοχο Πλειοψηφίας και συγκροτήθηκαν σήμερα σε σώμα ως εξής:

1. Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη – Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Δημήτριος Τζελέπης του Ευαγγέλου – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,
Εκτελεστικό Μέλος
3. Vladislav Ratajac του Miloje – Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. Απόστολος Γκουτζίνης του Αθανασίου – Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. Dirk Gerkens του Herbert – Μη εκτελεστικό Μέλος

Το ως άνω Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε προκειμένου να εκπροσωπεί την Εταιρεία και να διενεργεί όλες τις επείγουσες διαχειριστικές πράξεις μέχρι την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έχει ορισθεί για τις 11.12.2020.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Σύντομα βιογραφικά σημειώματα μελών

O Πρόεδρος, κ. Νίκος Σταθόπουλος, είναι Διευθύνων Σύμβουλος (Managing Partner) και προεδρεύων της Eπενδυτικής Eπιτροπής και της Eκτελεστικής Eπιτροπής της διεθνούς εταιρείας επενδυτικών κεφαλαίων με έδρα το Λονδίνο, BC Partners, η οποία ελέγχει την United Group, μητρική της Εταιρείας. Έχει πάνω από 23 έτη εμπειρία ως επενδυτής και στη διοίκηση επιχειρήσεων, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού και στην Ελλάδα. Ηγείται των επενδύσεων της BC Partners στις τηλεπικοινωνίες και τα ΜΜΕ. Κατέχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές MBA από το Harvard Business School.

Ο κ. Δημήτριος Τζελέπης εκλέχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2020 ως Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet Α.Ε., στην οποία υπηρετούσε ως Οικονομικός Διευθυντής, ήδη από τον Ιούνιο του 2018. Διαθέτει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών MBA in Finance από το Cass Business School του Λονδίνου καθώς και πλούσια εργασιακή εμπειρία κυρίως σε τηλεπικοινωνίες και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες και Τράπεζες (Procter & Gamble, Merrill Lynch, NBG Group, Alpha Bank, OTE Group κλπ.).

Ο κ. Vladislav Ratajac μετέχει ως εκτελεστικό μέλος στη διοίκηση της μητρικής εταιρείας United Group και είναι υπεύθυνος για την οργανική ανάπτυξη και επιχειρηματική επέκταση του Ομίλου μας. Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των διεθνών επενδύσεων, έχοντας διατελέσει τραπεζικό στέλεχος σε μεγάλη διεθνή επενδυτική τράπεζα και έχει σπουδές οικονομικών στις Η.Π.Α. (Πανεπιστήμιο Rutgers).

Ο κ. Απόστολος Γκουτζίνης είναι δικηγόρος Λονδίνου και Νέας Υόρκης και εταίρος (partner) διεθνούς δικηγορικής εταιρείας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και των Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων του Harvard και του Λονδίνου. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1975.

O κ. Dirk Gerkens είναι σύμβουλος επιχειρήσεων μέσων επικοινωνίας. Έχει εργαστεί για πάνω από 20 έτη σε διάφορους ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο Λουξεμβούργο, στην Πολωνία, στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία και κράτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Υπό την ηγεσία του, το TV2 Group επεκτάθηκε από 4 σε 14 τηλεοπτικούς σταθμούς σε λιγότερο από 3 έτη. Είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IKO Poland S.R.L. Σπούδασε δημοσιογραφία και οικονομικά στο Βέλγιο (Leuven) και είναι κάτοχος Μάστερ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τα οικονομικά από το πανεπιστήμιο ICADE της Μαδρίτης.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρηση Πάνου Παπαδόπουλου από τη Forthnet!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet