ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όσα θέλετε να ξέρετε για το παλάτι των Βερσαλλιών!

28/12/2020 11:08
Η εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ "Βερσαλλίες: Οι προκλήσεις του βασιλιά Ήλιου" του Viasat History που φιλοξενείται στη Nova έρχεται να αποκαλύψει και νέα μυστικά!

Διάσημο σε όλο τον κόσμο, το Παλάτι των Βερσαλλιών και οι κήποι του προσελκύουν περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, όμως αυτό το εμβληματικό δημιούργημα έχει πράγματι αποκαλύψει όλα τα μυστικά του; Αναντίρρητος καταλύτης για την επιστημονική έρευνα της Γαλλίας του 17ου αιώνα, οι Βερσαλλίες ήταν το μεγαλύτερο εργοτάξιο στην Ευρώπη. Παρά την κινητοποίηση μιας ολόκληρης χώρας, το ευφυέστατο έργο των ικανών τεχνιτών του, τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και την αφοσίωση όλων των επιστημόνων της εποχής, ένα θέμα παρέμεινε άλυτο: η αναζήτηση νερού.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Η εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ "Βερσαλλίες: Οι προκλήσεις του βασιλιά Ήλιου" του Viasat History περιστρέφεται γύρω από μια σπουδαία επιστημονική έρευνα την οποία τονίζουν αναπαραστάσεις του ανακτόρου των Βερσαλλιών, νέες επιστημονικές αποκαλύψεις, εφευρέσεις, πειράματα, αρχειακές εικόνες και επιστημονικές προοπτικές. Αναδιηγούμε την ιστορία και εξερευνούμε το τιτάνιο έργο της κατασκευής των βασιλικών ανακτόρων...
Τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 21:30 δείτε στο Viasat History και τη Nova  τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ " "Βερσαλλίες: Οι προκλήσεις του βασιλιά Ήλιου"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet