ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όσα θέλετε να ξέρετε για τον κορονοϊό μέσα από 3 ντοκιμαντέρ!

26/11/2020 18:01
Τι περιλαμβάνει το κάθε ντοκιμαντέρ για τη μεγάλη πανδημία! Η συνέχεια την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο National Geographic και τη Nova!

Όπως σας είχαμε προναγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα, το National Geographic παρουσιάζει, πρώτο, ένα ειδικό αφιέρωμα στον Covid-19, εστιάζοντας στην επιστημονική και ιστορική αναζήτηση γύρω από τον ιό. Το «Αφιέρωμα: Κορονοϊός» περιλαμβάνει 3 ντοκιμαντέρ και θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic και τη Nova. Διαβάστε αναλυτικά όσα θέλετε να ξέρετε για κάθε ντοκιμαντέρ.

«Εξάπλωση: Από τον Έμπολα στον Covid-19» στις 21.00
Το ντοκιμαντέρ εξετάζει ιστορικά και επιστημονικά γεγονότα και δεδομένα για τους τρόπους αντιμετώπισης μιας πανδημίας και τον περιορισμό εξάπλωσής της. Οι ομοιότητες του Covid-19 με τον Έμπολα είναι εμφανείς: ιατρικό προσωπικό προσπαθεί να σώσει ζωές χωρίς τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, ενώ φορείς και υπηρεσίες διαπράττουν σοβαρά λάθη, επιχειρώντας να περιορίσουν μια πανδημία, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


«Κυνηγώντας τον Ιό» στις 21.50
Ο επιδημιολόγος και National Geographic Explorer, Chris Golden σε συνεργασία με τον James Longman, Βρετανό Ανταποκριτή του ABC News, επισκέπτονται τα μέρη όπου ξεκίνησε ο κορονοϊός, στην προσπάθεια να ανακαλύψουν τρόπους για να αποφευχθεί η επόμενη πανδημία. Η επιστημονική κοινότητα έχει εκφράσει φόβους ότι ο πιο σοβαρός ιός δεν έχει εμφανιστεί ακόμα και ότι ο κορονοϊός αποτελεί μια προειδοποίηση.

«Breakthrough: Πολεμώντας τον Ιό 2020» στις 22.40
Η μελέτη της ιστορίας προσφέρει πάντα μια νέα, πιθανά διαφορετική οπτική. Ενώ φαντάζει εύλογο να πιστεύουμε ότι ο φόβος και η αναστάτωση που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19 είναι κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή μας, μία ματιά στην ιστορία δίνει άλλη διάσταση στα γεγονότα μέσα από το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον των πανδημιών.
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

21.00 «ΕΞΑΠΛΩΣΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ COVID-19»
21.50 «ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΟ»
22.40 «BREAKTHROUGH: ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΟ 2020»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet