ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα «Άγρια Μυστικά του Ισημερινού» θα σας ταξιδέψουν !

30/07/2020 15:08
Απολαύστε την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ την Κυριακή 2 Αυγούστου στο National Geographic Wild και τη Nova με διπλό επεισόδιο.

Η ζωή κατά μήκος του Ισημερινού είναι εντυπωσιακά ποικιλόμορφη. Περισσότερα από τα μισά είδη του ζωικού βασιλείου ζουν εδώ. Τα «Άγρια Μυστικά του Ισημερινού» είναι ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων για τα πιο άγρια και ποικίλα οικοσυστήματα του ισημερινού: Αμαζόνιος, Άνδεις, Νησιά Γκαλαπάγκος, Βόρνεο και Σουμάτρα, Αφρική και Θάλασσα των Κοραλλιών.

Η σειρά παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 19:00  άφθονα εξωτικά ζώα σε περιβάλλοντα που κυμαίνονται από ομιχλώδη τροπικά δάση και απέραντα βοσκοτόπια έως χιονισμένα βουνά και εντυπωσιακούς υφάλους! Απολαύστε την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ την Κυριακή 2 Αυγούστου στο National Geographic Wild και τη Nova με διπλό επεισόδιο.

 
Απολαύστε μοναδικά ντοκιμαντέρ ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet