ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Καταστήματα Nova παραμένουν ανοιχτά!

13/11/2020 11:27
Με γνώμονα πάντα να εξυπηρετήσουν τις σημαντικές ανάγκες των συμπολιτών μας για ψυχαγωγία και επικοινωνία! Εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες ασφαλείας!

H Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κρίση της πανδημίας με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της, αλλά και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης παροχής των υπηρεσιών της και της καλύτερης εξυπηρέτησης των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών της, νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα Καταστήματα Nova θα παραμείνουν ανοιχτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις σημαντικές ανάγκες των συμπολιτών μας για ψυχαγωγία και επικοινωνία, ενώ το ωράριο ενδέχεται να είναι τροποποιημένο και επικοινωνήστε με τα καταστήματα μας για να ενημερωθείτε σχετικά. Όποιος επιθυμεί να επισκεφθεί ένα Κατάστημα Nova θα πρέπει να στείλει SMS στο 13033 χωρίς χρέωση γράφοντας: 2 (κενό) ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας εφαρμόζοντας παράλληλα όλους τους κανόνες ασφαλείας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, ανέπαφες συναλλαγές, κλπ).

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας με την πανδημία COVID-19, εμείς στη Nova δίνουμε ενωμένοι τη μάχη προκειμένου όλοι να παραμείνουμε υγιείς για να απολαμβάνουμε αξιόπιστη επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet