ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα πιο τρελά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ!

07/10/2020 15:01
Κάθε επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ "Ακραίες Τροποποιήσεις" ακολουθεί τον Μπο, τον Ντέιβ και τον Μάικ, οι οποίοι επισκευάζουν μοναδικά ιστορικά αυτοκίνητα!

Η θρυλική επιχείρηση αυτοκινήτων Galpin Auto Sports ανοίγει τις πόρτες της για να αποκαλύψει όλη τη δράση σε μία συναρπαστική σειρά. Ιστορικές αποκαταστάσεις και φουτουριστικές κατασκευές, επισκευή οχημάτων που βρέθηκαν σε αχυρώνες: η ομάδα αναλαμβάνει αυτοκίνητα του τελευταίου αιώνα, κάτω από την ίδια στέγη. Κάθε επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ "Ακραίες Τροποποιήσεις" ακολουθεί τον Μπο, τον Ντέιβ και τον Μάικ, καθώς ανακαλύπτουν ιστορικά και μοναδικά αυτοκίνητα για να τα επισκευάσουν και να τα ξαναβάλουν με όλη τους τη δόξα στα βιβλία της ιστορίας της αυτοκίνησης!

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Σ' όλη αυτή τη διαδικασία, ανακαλύπτουν τους ανθρώπους, τα κομμάτια και τα μέρη που συνέβαλαν στη σπουδαιότητα αυτών των κατασκευών από την πρώτη στιγμή. Μετά από κάθε project, η ομάδα ξεκινά τις δοκιμασίες: λαμβάνουν μέρος στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα στις πιο δύσκολες πίστες και παρουσιάζουν κάποια από τα πιο τρελά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Αποστολή της ομάδας είναι να διαφυλάξει την ιστορία της αυτοκίνησης και να σώσει τα αυτοκίνητα από τη λήθη.

Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 στο Discovery Channel και τη Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet