ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θα παίξει στο Viasat History τον Αύγουστο!

01/08/2020 10:34
Η ιστορία αναβιώνει στην εκπομπή "Σαν σήμερα", το μυστήριο γύρω από τη "Χιροσίμα και το Ναγκασάκι" ξετυλίγεται & τα"Μαχητικά πλοία" παρουσιάζουν τα μυστικά τους

Το μοναδικό περιεχόμενο του Viasat History εμπλουτίζεται περαιτέρω τον Αύγουστο χαρίζοντας μια διαφορετική οπτική των ιστορικών γεγονότων στους συνδρομητές της Nova! Από την 1η κιόλας ημέρα του Αυγούστου οι νέες σειρές ντοκιμαντέρ έρχονται στο πρόγραμμα της 1ης συνδρομητικής. Κάθε μέρα η ιστορία αναβιώνει στην εκπομπή "Σαν σήμερα", το μυστήριο γύρω από τη "Χιροσίμα και το Ναγκασάκι" ξετυλίγεται και τα "Μαχητικά πλοία" των ΗΠΑ παρουσιάζουν τα μυστικά τους!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες εκπομπές που έρχονται αυτό τον μήνα:

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Αυτόν τον Αύγουστο, το Viasat History σάς καλεί να συντονίζεστε κάθε βράδυ για να ανακαλύψετε τι συνέβη «Σαν Σήμερα». Από κάθε γωνιά της γης και από όλες τις περιόδους της ιστορίας, από παγκόσμιους ηγέτες μέχρι άγνωστους στρατιώτες, από την Άννα Φρανκ μέχρι τον Νέλσον Μαντέλα και από το Τείχος του Βερολίνου μέχρι τη Μάχη του Στάλινγκραντ: κάθε μέρα θα παρουσιάζεται και κάτι καινούριο. Αυτή είναι η ιστορία που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

Από το Σάββατο 1 Αυγούστου, καθημερινά στις 19:00

ΧΙΡΟΣΙΜΑ & ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ - Αφιέρωμα

Η 6η και η 9η Αυγούστου σηματοδοτούν την 75η επέτειο από τη ρίψη της πρώτης και της δεύτερης και τελευταίας ατομικής βόμβας, στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, αντίστοιχα. Μέσα από μια σειρά μοναδικών ντοκιμαντέρ οδηγούμε τους τηλεθεατές μας σε ένα καθοριστικό σημείο και χρονική στιγμή της ιστορίας και διατυπώνουμε ερωτήματα σχετικά με τις νομικές, δεοντολογικές και ηθικές αιτιολογήσεις τις οποίες εξετάζουν οι ερευνητές εδώ και χρόνια: γιατί συνέβη αυτό, θα έπρεπε να έχει συμβεί, και, εν προκειμένω, αγίασε ο σκοπός τα μέσα;

Από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, τις καθημερινές στις 22:00

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (Νέα σειρά)

Μελετούμε με κάθε λεπτομέρεια την ιστορία των αξιοθαύμαστων πλοίων που έγραψαν παγκόσμια ιστορία, καθώς και τους άντρες και τις γυναίκες που αποτέλεσαν τα πληρώματά τους - από τα πολεμικά πλοία των Βίκινγκς μέχρι τις ελισαβετιανές γαλέρες, και από το χόβερκραφτ LCAC του Αμερικανικού Ναυτικού μέχρι το Βάσα, το πολεμικό πλοίο του 17ου αιώνα. Διερευνούμε το στίγμα της τεχνολογίας όπως αποτυπώθηκε στο πλοίο-φάντασμα του 21ου αιώνα, το Seraph του Βασιλικού Ναυτικού και στο μικρό πλοίο Sundowner που συμμετείχε στην επιχείρηση εκκένωσης της Δουνκέρκης.

Επιπλέον, η σειρά παρουσιάζει αντιτορπιλικά και καταδρομικά, από το ανεξάρτητο καταδρομικό Belfast του Βασιλικού Ναυτικού που διέπλεε μαχόμενο τις ανοιχτές θάλασσες, μέχρι το αντιτορπιλικό Laffey του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που αντιμετώπισε τη σοβαρότερη επίθεση καμικάζι στην ιστορία. Ακόμα, αποτίουμε φόρο τιμής στη σημαντικότερη ναυμαχία: τη ναυμαχία του Κόλπου της Λέιτε, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 1944.

Από τη Δευτέρα 3 έως την Τετάρτη 12 Αυγούστου, τις καθημερινές περίπου στις 23:00

 
Απολαύστε μοναδικά ντοκιμαντέρ ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet