ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το δώρο της χρονιάς από τη Nova!

20/11/2020 11:14
Μπείτε στον κόσμο της Nova με μια μοναδική προσφορά για νέους συνδρομητές! Δώρο 2 μήνες σε όλες τις υπηρεσίες τηλεόρασης, ίντερνετ, τηλεφωνίας!

Σε όλους αρέσουν οι εκπλήξεις. Πόσω μάλλον ένα ΔΩΡΟ! Κάπως φαίνεται ότι σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Nova, oι οποίοι μόνο για λίγες ημέρες έβγαλαν στον... αέρα μια μοναδική πρόταση για νέου συνδρομητές. Συγκεκριμένα σε όλες τις υπηρεσίες θα αποδίδονται 2 μήνες δώρο!!!

Mεταξύ άλλων στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται επί λέξει: "H Nova προσφέρει 2 μήνες δώρο το πάγιο σε όλες τις υπηρεσίες Τηλεόρασης, Internet, Τηλεφωνίας ή και σε οποιονδήποτε συνδυασμό, σε νέους συνδρομητές που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, μόνο για λίγες ημέρες!

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για όλους να μπουν στον κόσμο της Nova και να απολαύσουν ποιοτική ψυχαγωγία με πληθώρα επιλογών, αξιόπιστο Internet και απεριόριστη τηλεφωνία, αφού θα έχουν 2 μήνες δώρο στο πάγιο όποιας υπηρεσίας επιλέξουν! Επιπλέον μπορούν να εκμεταλλευτούν και δωρεάν τέλη ενεργοποίησης, εξοπλισμό και εγκατάσταση που προσφέρουν πολλές από τις υπηρεσίες".
Εμείς ως "TV Experts" είμαστε στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα προσφορά, η οποία από τι άλλο σας προσκαλεί-προκαλεί να μπείτε στο μαγικό κόσμο της Nova... σήμερα. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet