ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Oι 3 ταχύτητες του Internet!

13/05/2020 14:48
Ονομαστική ταχύτητα, ταχύτητα συγχρονισμού, πραγματική ταχύτητα ίντερνετ. Ποια είναι η διαφορά των εν λόγω ταχυτήτων; Οι "TV Experts" σας τις εξηγούν!

Πολύ κουβέντα γίνεται τα τελευταία χρόνια για την ταχύτητα του internet στη χώρα μας."Πόσο θα πιάνω" είναι μία από τις πλέον hot ερωτήσεις που κάνουν οι πελάτες στους πωλητές κάθε φορά που δέχονται κάποια κλήση για μια πρόταση αλλαγής τηλεπικοινωνιακού παρόχου. Απάντηση, η οποία όμως θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εξαρτάται από διάφορες παράγοντες (απόσταση από το αστικό κέντρο, ποιότητα καλωδίωσης του σπιτιού κ.α).

Στην πραγματικότητα σε 1η φάση αυτό που έχει σημασία είναι η ταχύτητα συγχρονισμού ή ταχύτητα κλειδώματος με βάση την οποία εν συνεχεία με μια απόκλιση 10-20% θα προκύψει η πραγματική ταχύτητα. Οι "TV Experts" θα προσπαθήσουν να σας εξηγήσουν όσο πιο απλά γίνεται τις διαβαθμίσεις ταχύτητας. Έτσι εξηγείται και το "έως" που λένε όλοι οι πάροχοι (έως 24Mps, έως 50 Μbps...).

Διαβάστε επίσης: Από την εποχή του χαλκού στην εποχή της οπτικής ίνας

Πρακτικά και εάν θέλαμε να το αναπαραστήσουμε όσο πιο απλά γίνεται, ισχύει ότι: Μετρήσιμη Ταχύτητα < Ταχύτητα Συγχρονισμού < Ονομαστική Ταχύτητα.

Αν θέλεις να τρέχεις μέσω οπτικής ίνας και να απολαμβάνεις γρήγορο ίντερνετ, δες εδώ την πιο value money πρόταση της αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet