ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι «Άγριοι Κυνηγοί» έρχονται στο National Geographic Wild!

28/06/2020 10:45
Στο πλαίσιο του αφιερώματος "Άγριοι Κυνηγοί" του National Geographic Wild θα προβληθούν τρία νέα επεισόδια: Αράχνες ,Σκορπιοί, Αετοί, Γεράκια, Νυφίτσες & Ρακούν

Η σειρά «Άγριοι Κυνηγοί» είναι ένα ταξίδι ανά τον κόσμο προς αναζήτηση των πιο επικίνδυνων θηρευτών της φύσης. Αιλουροειδή, φίδια και αρκούδες μάχονται καθημερινά για επιβίωση, χρησιμοποιώντας προς όφελός τους έναν συναρπαστικό συνδυασμό βιολογικών όπλων και κυνηγετικών στρατηγικών σε μια απολαυστική επίδειξη ωμής δύναμης και αντοχής.

Μια εντυπωσιακή ματιά στη σκληρή καθημερινότητα στην άγρια φύση. Στο πλαίσιο του αφιερώματος "Άγριοι Κυνηγοί" του National Geographic Wild θα προβληθούν τρία νέα επεισόδια: Αράχνες και Σκορπιοί, Αετοί και Γεράκια, Νυφίτσες και Ρακούν. Συντονιστείτε στη Nova για απολαύσετε  το αφιέρωμα από Τετάρτη 1η μέχρι Παρασκευή 3 Ιουλίου από τις 19:00Νέα επεισόδια θα προβάλλονται στις 21:25! Μην τα χάσετε!
Απολαύστε κορυφαία ντοκιμαντέρ για κάθε διάθεση ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet