ΘΕΛΩ NOVA

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Aφιερωμένο στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες-Σαλαµίνα 2020»!

10/07/2020 10:34
Η Novasports Sailing Team έχει τις κάμερες εν πλω για να σας μεταφέρει τα πάντα από τo 57o Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου!

To 57o Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι έτοιμο να σαλπάρει και η Novasports Sailing Team θα μεταφέρει on board τα πάντα γύρω από το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από τo Σάββατο 11 Ιουλίου έως την Τρίτη 21 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά για 8η συνεχόμενη χρονιά, την εξέλιξη του 57ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλι Αιγαίου που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) σε συνεργασία µε το Πολεµικό Ναυτικό, τον ∆ήµο Πειραιά και τον ∆ήµο Σαλαµίνας.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Το φετινό Ράλλυ Αιγαίου αφιερώνεται στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες – Σαλαµίνα 2020» που σηµατοδοτεί τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερµοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαµίνας. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στο Νότιο Αιγαίο και θα καλύψουν μία διαδρομή περίπου 300 ναυτικών μιλίων με τα καλύτερα αγωνιστικά πληρώματα να δίνουν τις δικές τους “ναυμαχίες”. Η 1η και 2η ιστιοδρομία θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου με εκκίνηση από τη Σαλαμίνα ενώ η 3η και η 4η στις 18 και 19/7 από την περιοχή του Φαλήρου.

Η Nova παραμένει και φέτος Official Broadcaster της διοργάνωσης και η Novasports Sailing Team, αποτελούμενη από τον Παντελή Λώλη, τις κάμερες εν πλω και την ομάδα παραγωγής των αθλητικών καναλιών της Nova θα μεταφέρουν τις εξελίξεις της ημέρας. Οι εκπομπές θα προβάλλονται σε πρώτη μετάδοση κάθε βράδυ στις 23:00 από το Novasports4HD, από την υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr, καθώς και το κανάλι Novasports στο YouTube. Οι καθημερινές ανταποκρίσεις θα επαναλαμβάνονται από το Novasports24HD από τις 00:30 το βράδυ καθώς και σε επανάληψη την επόμενη μέρα στις 16:30 από το Novasports1HD.
Aπολαύστε αθλητικό περιεχόμενο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Sports Pack. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί στο τέλος της σελίδας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα καλέσει να σας λύσει όλες τις απορίες! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet