ΘΕΛΩ NOVA

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η 39η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή και φέτος στα κανάλια Novasports!

15/02/2021 15:57
Τη βραδιά θα συμπληρώσουν ειδικές βραβεύσεις διαφόρων προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου. Oι καλύτεροι της σεζόν 2019-2020 στη θύρα σας!

Οι κορυφαίοι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου βάζουν τα καλά τους και βραβεύονται ασφαλώς στα Novasports! Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (21:00), θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1HD, καθώς και σε Live Streaming από το Web TV και το YouTube του Novasports.gr (ελεύθερα σε όλον τον κόσμο), η εκδήλωση για τη βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν τη σεζόν 2019-2020 στη Super League 1.

Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή που διοργανώνεται για 39η φορά από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο των καναλιών Novasports με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports, Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Η ανάδειξη των καλύτερων προκύπτει μέσα από την ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, η βράβευση του:

Τη βραδιά θα συμπληρώσουν ειδικές βραβεύσεις διαφόρων προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet