ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

2 κεράκια στην γενέθλια τούρτα των «TV Experts»!

11/07/2020 08:45
Το 1ο ειδησεογραφικό eshop στην Ελλάδα ήρθε για να μείνει, προσβεύοντας ότι η συνδρομητική τηλεόραση είναι ανάγκη. Ή εάν προτιμάτε η πλέον προσιτή πολυτέλεια!

Ήταν 11 Ιουλίου του 2018, όταν οι "TV Experts" έβγαιναν και επισήμως στον... αέρα. Δεν θα σας κουράσουμε με αριθμούς και με μοναδικούς επισκέπτες. Αυτό το οποίο μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο μεράκι, είναι ότι αρκετοί αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και έγιναν συγκάτοικοι στη διαφορετικότητα μας. Δεν είμαστε ένα ακόμα site το οποίο προωθεί υπηρεσίες Nova. Στην ερώτηση τι επαγγέλλονται οι " ΤV Experts", η απάντηση είναι: Το πρώτο ειδησεογραφικό eshop συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα!

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όμως που προσπαθεί χωρίς να κάνει το άσπρο μαύρο να...σερβίρει το περιεχόμενο της 1ης συνδρομητικής στην Ελλάδα, αλλά και τη μοναδική εμπειρίας θέασης, που αυτή προσφέρει. Με καθημερινή ροή ειδήσεων, 365 μέρες το χρόνο σε μια προσπάθεια να σας προσφέρει τα νέα της Nova, αλλά και εν γένει τα... φρέσκα κουλούρια από τον κόσμο της συνδρομητικής τηλεόρασης και του ίντερνετ.

Γιατί για τους "TV Experts" η συνδρομητική τηλεόραση είναι ανάγκη. Ή αν προτιμάτε η πλέον προσιτή πολυτέλεια. Μια επένδυση που αξίζει να κάνει η κάθε οικογένεια, η οποία στο τέλος της ημέρας θα έχει αποσβέσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Τα 2 χρόνια ήταν μόνο η αρχή και πλέον ετοιμαζόμαστε μέσα στις προσεχείς ημέρες να... μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. Μείνετε συντονισμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet