ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Από το «Δείτε τηλεόραση με Nova μάτι» στο «Nova, Ζεις καλύτερα»!

19/12/2020 03:11
Η επέτειος από το δορυφορικό ψηφιακό ξεκίνημα της Nova στις 20 Δεκεμβρίου του 1999 μέσα από το αφιέρωμα των "TV Experts"!

"Τώρα όλος ο κόσμος στο πιάτο σας. Γιατί τώρα έρχεται η Nova. To πρώτο ψηφιακό δορυφορικό μενού μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας. Με τις καλύτερες συνδρομητικές γεύσεις, με τα πιο λαχταριστά δορυφορικά προγράμματα, με εκλεκτές ελληνικές σπεσιαλιτέ, με το δικό της τηλεχειριστήριο και με δορυφορική εικόνα και ήχο που τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε σε όλη την Ελλάδα. Nova... Δείτε τηλεόραση με Nova μάτι". Αυτά ήταν τα λόγια του πρώτου διαφημιστικού σποτ της Nova στις 20 Δεκεμβρίου του 1999 όταν και ξεκίνησε επίσημα η εκπομπή της ως δορυφορικός ψηφιακός πάροχος τηλεόρασης.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Οι "TV Experts" με αφορμή την επέτειο από το ψηφιακό ξεκίνημα της Nova, σας παρουσιάζει μέσα από 3 άρθρα τον αντίκτυπο, που είχε η έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Μια μετάβαση, που έμελλε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση, κάνοντας τον τηλεθεατή από παθητικό δέκτη πρωταγωνιστή και την τηλεόραση από "χαζοκούτι"  σε "παράθυρο για όλο τον κόσμο".

Ειδικά στις μέρες μας και εν μέσω καραντίνας η αξία της συνδρομητικής τηλεόρασης της οποίας η Nova αποτελεί συνώνυμο, είναι κάτι παραπάνω από αυταπόδεικτη. Πλέον δεν μιλάμε ούτε για πολυτέλεια, ούτε για προνόμιο των λίγων, αλλά ως μια απαραίτητη επένδυση για κάθε νοικοκυριό. "Nova, Ζεις καλύτερα" για να δανειστούμε και το τωρινό σλόγκαν.

Tα άρθρα του αφιερώματος

«Μόνο που δεν θα μαγειρεύει κιόλας, αλλά…»

«Στον αστερισμό της ψηφιακής ΤV»

Η ημερομηνία ορόσημο της 20ης Δεκεμβρίου του 1999 για τη Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet