ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Για να ασχολείσαι μόνο με τις... καλοκαιρινές σου διακοπές!

26/06/2020 11:35
Φαντάσου να έχεις στα χέρια σου την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Στον κόσμο των 100Μbps της Nova όλοι μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα χωρίς διακοπές!

Μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, λέει ο θυμόσοφος λαός! Η Nova μ' ένα σύντομο βίντεο μας περιγράφει την άνεση που μας χαρίζει η ταχύτητα της υπηρεσίας της Internet100 και μαζί την ανεξαρτησία online κινήσεων για όλα τα μέλη της οικογένειας. Διάβασμα, δουλειά, ψυχαγωγία, γυμναστική όλα μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα χωρίς καν να κουνηθείτε από το σπίτι! Πόσο αξίζει η εν λόγω επένδυση; Μόλις 29.90€/το μήνα!

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Φαντάσου να έχεις στα χέρια σου την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Το πιο σημαντικό να μην φωνάζεις από δωμάτιο σε δωμάτιο να αποσυνδεθεί κάποιος για να μπορέσεις να παίξεις το online παιχνίδι που έχεις "κολλήσει". Στον κόσμο των 100mbps όλοι μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα χωρίς διακοπές! Εξάλλου οι καλύτερες διακοπές είναι οι καλοκαιρινές και με τη Nova δεν θα γνωρίσεις τις άλλου είδους... διακοπές! Πάρτε μια γεύση της νέας πραγματικότητας στο βίντεο που ακολουθεί:

  
Τώρα μπορείς να τρέξεις κι εσύ με 100! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στην μεγάλη οικογένεια της Nova! Άφησε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας έμπειρος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σε καλέσει για να σου λύσει όλες τις απορίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet