ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

H προσιτή πολυτέλεια της συνδρομητικής τηλεόρασης!

10/10/2020 08:52
Με την απόκτηση της συνδρομητικής τηλεόρασης δεν θα... τσιμπήσει μόνο η γεωπόνος! Πλέον είναι ανάγκη να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό!

Το σλόγκαν "έχω συνδρομητική" μεσουράνησε στην ανατολή του 2000 στην Ελλάδα, με τη σχετική ατάκα να κλέβει την παράσταση στην πασίγνωστη σειρά εποχής "Είσαι το ταίρι μου". Συγκεκριμένα στο διάλογο ανάμεσα στον "Γρηγόρη" και τον "Λάζαρο" ο τελευταίος δίνοντας συμβουλές στον εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, τον προσκαλεί να πει στη φίλη του την ατάκα "έχω συνδρομητική τηλεόραση...".  Ο "Γρηγόρης" με την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια, τον ρωτάει "και τσίμπησε η γεωπόνος...;" (σ.σ την συνέχεια την ξέρετε).

Προϊόντων των ετών η διείσδυση της συνδρομητικής στη χώρα μας άρχισε να αυξάνεται, ωστόσο το ποσοστό της παραμένει από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Κάποιοι της έχουν κολλήσει της στάμπα της "ακριβής", κάποιοι άλλοι ότι είναι πολυτέλεια. Εμείς ως "TV Experts" είμαστε θιασώτες της άποψης ότι είναι ανάγκη, ή εάν θέλετε να το θέσουμε διαφορετικά είναι η πλέον προσιτή πολυτέλεια.

Ειδικά, τώρα όπου η τιμή της είναι ακόμα περισσότερο μειούμενη ένεκα της αναστολής του σχετικού φόρου για 1 χρόνο, φαντάζει ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει κάποιος μέλος σε κάποια πλατφόρμα. Ούτως ή άλλως η πανδημία έχει αλλάξει τον τρόπο ζωή μας και ως εκ τούτου η ψυχαγωγία σε πολύ μεγάλο βαθμό θα μεταφερθεί ακόμα περισσότερο εντός σπιτιού. Φανταστείτε ότι με κόστος όσο περίπου 2 καφέδες την εβδομάδα, μια οικογένεια μπορεί να απολαύσει premium αθλητικό, κινηματογραφικό περιεχόμενο, αλλά και μία τεράστια γκάμα επιλογών, που καλύπτει όλα τα πιθανά ενδιαφέροντα (ντοκιμαντέρ, μουσική, παιδικά κ.α). Kαι φυσικά με μια εμπειρία θέασης μοναδική.

Το γιατί να επιλέξετε την Nova είναι κάτι που προσπαθούμε καθημερινά μέσα από την ειδησεογραφία που ανεβάζουμε να σας το αποδείξουμε εμπράκτως. Σε συνέχεια αυτού, η εφαρμογή "Build your tv package" σας δίνει την ευκαιρία μέσα από μερικά απλά βήματα να χτίσετε το πακέτο της αρεσκείας σας.

Σας προτρέπουμε λοιπόν να αφήσετε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα επικοινωνίας και χωρίς κάποια περαιτέρω υποχρέωση θα συνομιλήσετε μ' έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπό μας για να σας λύσει όλες τις πιθανές απορίες.

N.B: Τηλεόραση πλέον δεν είναι μόνο η συσκευή τηλεόρασης. Είναι το laptop, το tablet, το κινητό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet