ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

«Μόνο που δεν θα μαγειρεύει κιόλας, αλλά…»

19/12/2020 00:54
Πώς περιέγραφαν οι άνθρωποι της Nova το 1ο ψηφιακό μπουκέτο τον Δεκέμβριο του 1999, που έφερνε την επανάσταση στον τρόπο που θα έβλεπε κάποιος τηλεόραση!

Στο πλαίσιο του αφιερώματος των "ΤV Experts" στο ψηφιακό δορυφορικό ξεκίνημα της Nova τον Δεκέμβριο του 1999, ιδιαίτερα αξία έχουν τα λόγια των ανθρώπων της για τον τρόπο που παρουσίαζαν το πρώτο εν Ελλάδι ψηφιακό μπουκέτο, το οποίο σηματοδοτούσε την αρχή μιας νέας εποχής.

"Είναι το πρώτο ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ελληνικής τηλεόρασης ψηφιακό μπουκέτο. Περιλαμβάνει περισσότερα από 20 κανάλια ελληνικά και ξένα, περίπου 100 ξένα ελεύθερα δορυφορικά, τα γνωστά σε όλους Filmnet, Supersport και Κ-ΤV, όπως επίσης μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς" , δήλωνε ο Γιώργος Γαμπρίτσος, τότε Γενικός Διευθυντής της Syned (θυγατρική του ομίλου Νetmed A.E και αδελφή εταιρεία της Multichoice Hellas).

Aκολούθως αναφερόταν και στις έξτρα υπηρεσίες πληροφόρησης που παρείχε: "...δεν θα μαγειρεύει κιόλας. Θα μπορούμε όμως να παραγγείλουμε μια πίτσα αν κοιτάξουμε στο κανάλι με τις χρηστικές πληροφορίες. Ένα δείγμα των υπηρεσιών που είναι έτοιμη να προσφέρει η Nova. Hλεκρονικός οδηγός προγράμματος με λεπτομερή πληροφόρηση για τα προβαλλόμενα προγράμματα, Οδηγός Nova με όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα, Nova CD με άμεση πληροφόρηση για το τραγούδι που παίζει σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ραδιόφωνο, 14ωρη υπηρεσία πληροφοριών για την αγορά CD...".

Από την πλευρά του ο τότε  γενικός διευθυντής της Multichoice Hellas, Kιθ Φόστερ τόνιζε μεταξύ άλλων: "οι Έλληνες τηλεθεατές σε όποιο σημείο της επικράτειας και αν κατοικούν αποκτούν την δυνατότητα να απολαμβάνουν απεριόριστες επιλογές στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους. Και η Nova όπως ονόμασε αυτό το πακέτο υπηρεσιών η Mutichoice έχει πολλές υπηρεσίες να παρέχει....".

Οπως αντιλαμβανόμαστε τώρα όλα αυτά τα πρωτοποριακά πράγματα που ευαγγελίζονταν οι άνθρωποι της Nova τότε ήταν μόνο η αρχή, αλλά και ο προάγγελος του σημερινού μπουκέτου, αλλά και των ψηφιακών ευκολιών, που έχουν εκτοξεύσει την εμπειρία θέασης σε άλλη διάσταση.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


To 1o ψηφιακό μπουκέτο της Nova του 1999


Διαβάστε αναλυτικά το... μενού του 1ου ψηφιακού μπουκέτου που πρόσφερε η Nova στον τηλεθεατή τη δύση του 1999, το οποίο άνοιγε παράθυρο σε όλο τον κόσμο.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

KΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet