ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ποια συνδρομητική τηλεόραση να διαλέξω!

23/04/2021 20:01
Ποια είναι τα κριτήρια στα οποία θα πρέπει να κάνετε focus, όταν επιλέγετε πάροχο συνδρομητικής τηλεόρασης! Οι "TV Experts" σας συμβουλεύουν!

Το ερώτημα πλέον που γεννάται δεν είναι εάν ένα νοικοκυριό θα επενδύσει στο κομμάτι της συνδρομητικής τηλεόρασης, αλλά ποια συνδρομητική θα... μπάσει στο σπιτικό του. Ως "TV Experts" πιστεύουμε πλέον ότι ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, κατανόησαν-ειδικά την εποχή της καραντίνας- την αξία της και ότι κάθε άλλο παρά πολυτέλεια είναι. Είναι ανάγκη, ή εάν προτιμάτε-όπως έχουμε ξαναγράψει-είναι η πλέον προσιτή πολυτέλεια για την οικιακή ψυχαγωγία.

Οι επιλογές εν έτει 2021 αρκετές και συνεχώς αυξάνονται. Nova, Cosmote ΤV, Vodafone TV, Wind Vision, Netflix, Apple TV. Αφού κάνετε την ελεύθερη αγορά σας, εμείς από το μετερίζι μας, θα σας συμβουλέψουμε που να κάνετε focus. Τα κριτήρια δηλαδή με τα οποία θα πρέπει να κάνετε την επιλογή σας προκειμένου όταν περάσουν οι μέρες του... μέλιτος, να μην ξεκινήσει η... φαγούρα.

1. H τιμή, τιμή δεν έχει.
Θα πει κάποιος. "Θέλετε να μας πείτε ότι η τιμή δεν παίζει ρόλο;". Σίγουρα έχει τη σημασία της, αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να σας ενδιαφέρει είναι εάν αυτή η τιμή, που διαφημίζεται είναι η τελική ή έχει αρκετές έξτρα χρεώσεις. Και δεν αναφερόμαστε στο ΦΠΑ ή στον φόρο συνδρομητικής (σ.σ έχει ανασταλεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2021). Το τι βαπτίζει η καθε εταιρεία για παράδειγμα "Full Pack" είναι σχετικό. Αν για  να δείτε μια πρόσφατη ταινία, θα πρέπει να πληρώσετε έξτρα με το κομμάτι, τότε η τιμή ανεβαίνει. Άρα θα πρέπει να διευκρινίσετε αυτό που... σερβίρεται τι ακριβώς περιλαμβάνει. Το ίδιο ισχύει και για τα ντοκιμαντέρ. Υπάρχουν εταιρείες, οι οποίες χρεώνουν μερίδα ντοκιμαντέρ επιπλέον. Συμπερασματικά, μια τιμή από μόνη της και ένα όνομα πακέτου δεν λέει σε αρκετές των περιπτώσεων και πολλά πράγματα.

2. Σημασία δεν έχει μόνο τι βλέπεις, αλλά το πώς το βλέπεις
Αδιαμφισβήτητα το περιεχόμενο παίζει ρόλο. Πλέον, όμως, σε κάποιες περιπτώσεις είναι... κοινόχρηστο. Άρα, το βάρος πέφτει και στον τρόπο θέασης του. Δορυφορικά ή ιντερνετικά. Ειδικά, στα αθλητικά, η θέαση εντός αγώνα ιντερνετικά συνεπάγεται... ενοχλητική καθυστέρηση από το live περιεχόμενο. Φανταστείτε να παίζει η αγαπημένη σας ομάδα να μπει το γκολ, ο γείτονας να πανηγυρίζει και εσείς να περιμένετε να δείτε τι ακριβώς έχει συμβεί. Μην απορήσετε τι έγινε. Ο ένας έχει δορυφορική version και ο έτερος ιντερνετική.

3. Εμπειρία θέασης
Τηλεόραση πλέον δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Είναι το laptop, το tablet, το κινητό. Άρα, θα πρέπει να ρωτήσετε εάν το περιεχόμενο μπορείτε να δείτε σε έξτρα συσκευές, πιο περιεχόμενο, αλλά φυσικά και τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Είναι διαφορετικό μια εταιρεία ως ελάχιστη προδιαγραφή για να "παίξει" οn the go, τα 3-4Mbps και εντελώς διαφορετικά να απαιτούνται επί του πρακτέου 6-7Mbps. Ή το χαρτοφυλάκιο περιεχομένου που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει εκεί, να είναι ελάχιστο.

Tην επόμενη φορά λοιπόν, που θα σας καλέσει κάποιος να σας προωθήσει μια υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης, μην μείνετε μόνο στην ταμπακέρα. Η ταμπακέρα για εμάς του "TV Experts" δεν μόνο η τιμή, αλλά το σύνολο της υπηρεσίας. Εξ ου και στις υπηρεσίες Nova που προωθούμε εκεί κάνουμε focus. Για περαιτέρω διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί. Ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος με χαρά θα σας εξυπηρετήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet