ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πώς θα έχεις γρήγορο ίντερνετ μέσα στην καραντίνα!

11/11/2020 17:58
Οι 2+1 συμβουλές των TV Experts για να βελτιώσεις την ταχύτητα του ίντερνετ ειδικά αυτή την περίοδο που το χρειάζεται κανείς περισσότερο από ποτέ!

Lockdown. Season 2. Ακούγεται σαν τίτλος κάποιας σειράς που θα γέμιζες το βράδυ σου στα κανάλια Novacinema, αλλά τους τελευταίους μήνες είναι κομμάτι της πραγματικότητας μας. Μέσα σ' αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα η χρήση του ίντερνετ είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Η ανάγκη για την εν λόγω υπηρεσία μπορεί να μεταφραστεί σε τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και στα του... οίκου μας ψυχαγωγία μέσω Nova Go ή Nova On demand. Όλα καλά στη θεωρία, αλλά στη πράξη θα πει κανείς υπάρχουν  κολλήματα στην εργασία, χαμένη εικόνα στην εκπαίδευση και το γρανάζι κάνει την εμφάνισή του ουκ ολίγες φορές. Μη φοβού οι TV Experts έχουν την απάντηση με 2+1 λύσεις, που μπορεί να λειτουργήσουν βελτιωτικά.
Aπολαύστε αξιόπιστο και γρήγορο internet μέσω των υπηρεσιών Nova 2Play.

Το wifi δεν είναι απαραίτητο!
Όπως έχουμε αναλύσει και παλαιότερα το wifi είναι ναι μεν μια τεχνολογία που σου λύνει τα χέρια, αλλά με κόστος τη σταθερότητα του Internet όπως και της ταχύτητας. Σας προτείνουμε για τις ώρες εργασίας να κλείνετε το wifi μέσω του button που έχει πάνω το router σας και να συνδέσετε τον υπολογιστή με καλώδιο ethernet μικρότερο από 10m. H διαφορά ειδικά σε επίπεδα τηλεργασίας θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

Κλείστε ότι δεν χρειάζεστε!
Στον κάθε υπολογιστή τρέχουν στο παρασκήνιο αρκετές διεργασίες, όπου είναι πολύ σύνηθες να καταναλώνουν πόρους από το δίκτυο.Ειδική μνεία αξίζει να κάνουμε στα torrent που "γονατίζουν" τη ταχύτητα σας. Streaming υπηρεσίες επίσης επηρεάζουν τη σύνδεση σας, οπότε κατά προτίμηση στον υπολογιστή καλό θα είναι αυτές τις μέρες να τρέχουν τα μόνο απαραίτητα.

Κλειδώστε καλύτερα το wifi σας!
Η συμπληρωματική συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε σχετίζεται με τη πρώτη. Εάν αποφασίσατε να μην την ακολουθήσετε, τότε σίγουρα  επενδύστε στην ασφάλεια του δικτύου σας, καθώς πάντα μπορεί να παραμονεύει και κάποιος γείτονας.  Ένας ασφαλής κωδικός είναι σίγουρα κάτι που βοηθήσει να έχετε το 100% του ίντερνετ αποκλειστικά για την πάρτη σας!

Διαβάστε επίσης: Τις πταίει για το αργό ίντερνετ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet