ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ρώσοι & Γερμανοί επενδύουν στη συνδρομητική τηλεόραση!

07/08/2020 09:04
Κάτοικοι των πιο ισχυρών χώρων του πλανήτη, στην περίοδο της κρίσης, άκουσαν τις ανάγκες τους για ψυχαγωγία και επένδυσαν σε μια απρόσκοπτη & ποιοτική θέαση!

Ρώσοι και Γερμανοί έκαναν ζάπινγκ και... κόλλησαν στα συνδρομητικά κανάλια. Δεν το λέμε εμείς! Οι έρευνες. Αν και το τελευταίο διάστημα παλεύουμε με μια πανδημία και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υποστούμε ξανά το καθεστώς της καραντίνας, οι συνδρομές των δορυφορικών καναλιών αυξήθηκαν. Φαίνεται ότι σε περιόδους κρίσης ο άνθρωπος ακούει τις ανάγκες του για ψυχαγωγία και επενδύει σε μια απρόσκοπτη, ποιοτική θέαση.

Η ρωσική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Rostelecom έκλεισε το δεύτερο τρίμηνο με 10,7 εκατομμύρια συνδρομητές τηλεόρασης, δηλαδή με 4% περισσότερους από ότι την ίδια περίοδο πέρυσι.  Ο αριθμός των τηλεθεατών συνδρομητικής τηλεόρασης στη Γερμανία ήταν κατά μέσο όρο 17,1 εκατομμύρια κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Τον Μάρτιο, την περίοδο δηλαδή της καραντίνας, οι συνδρομητές άγγιξαν τα 18,3 εκατομμύρια!

Πρόλαβέ το


Τα έσοδα τόσο από την συνδρομητική τηλεόραση και από τις υπηρεσίες On demand αυξήθηκαν από 4 δισεκατομμύρια ευρώ σε 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε ολόκληρη τη γερμανόφωνη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 2019. Τα ίδια τα έσοδα στη Γερμανία αυξήθηκαν από 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ . Από το τελευταίο ποσό, 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ αντιστοιχούσαν στη συνδρομητική τηλεόραση, και σε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα έσοδα της SVOD υπηρεσίας.

 

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι η συνδρομητική τηλεόραση πλέον κάθε άλλο παρά πολυτέλεια είναι. Έχει γίνει ανάγκη και μάλιστα, οι καταναλωτές πλέον επενδύουν ολοένα και περισσότερο στην εμπειρία θέασης με τον ανταγωνισμό πλέον και εκεί να... φουντώνει για τα καλά ανάμεσα στους παρόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet