ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

«Στον αστερισμό της ψηφιακής ΤV»

19/12/2020 01:04
Πώς παρουσίαζαν τα δημοσιεύματα της εποχής την έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 1999 από τη Nova!

Τον Δεκέμβριο του 1999, αν μη τι άλλο, το talk of the town ήταν σε περίοπτη θέση η αλλαγή σελίδας και έλευση της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα μέσω της Nova. Στο πλαίσιο του αφιερώματος των "TV Experts" για το ψηφιακό δορυφορικό της ξεκίνημα, σας παραθέτουμε τα δημοσιεύματα της εποχής από την "Ελευθεροτυπία", αλλά και τα "Νέα".

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

Η ψηφιακή TV είναι εδώ

Η νέα εποχή για τις ελληνικές τηλεοράσεις αρχίζει από σήμερα

Μπορεί η χθεσινή τελετή (σ.σ. 16 Δεκεμβρίου ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και την χορήγηση της άδειας) να αναβλήθηκε τελευταία στιγμή λόγω ξαφνικού φόρτου εργασίας του υπουργού Τύπου, η ψηφιακή τηλεόραση όμως είναι γεγονός. Από χθες το απόγευμα όταν η Σέριλ Ρέιν ανώτατο επιτελικό στέλεχος της Netmed, θυγατρικής της Multichoice και ο Λάμπης Ταγματάρχης πάτησαν το κουμπί της εκπομπής δορυφορικού ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα. Όλα έγιναν στο πλαίσιο μιας πανηγυρικής εκδήλωσης...

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


"ΤΑ ΝΕΑ"

Η Ελλάδα στον αστερισμό

Από χθες το απόγευμα (σ.σ. Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου του 2020) η ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση είναι πραγματικότητα στη χώρα μας. Η νέα τεχνολογία που θα προσφέρει τέλεια εικόνα και ήχο μετατρέπει τη μικρή οθόνη σε παράθυρο στον κόσμο, πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες επιλογές προγραμμάτων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών για τον καταναλωτή και του παρέχει την άμεση πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών για να εξυπηρετηθεί ή να καλύψει ανάγκες και τρέχουσες υποχρεώσεις χωρίς να χρειαστεί να βγει από το σπίτι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet