ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τι ίντερνετ θα πιάνω εάν έρθω σε εσάς;

07/12/2020 12:34
Το παραπάνω πλέον ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Όλοι οι συνδρομητές μπορούν τώρα να ενημερώνονται για την εκτίμηση της ταχύτητας της υπηρεσίας τους!

Με τα είδη ταχύτητας του ίντερνετ είχαμε καταπιαστεί και σε προγενέστερο άρθρο. Η ερώτηση και τι "ίντερνετ θα έχω εάν έρθω σε εσάς" ή "πόσο θα πιάνω" είναι από τις πλέον πολυσύχναστες στις στιχομυθίες με υποψήφιους πελάτες. Πλέον στο πλαίσιο της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας όλες οι εταιρείες θα πρέπει να συμμορφώνονται με την αρχή της τεχνολογικής ουδετερότητας. Στο πλαίσιο αυτό για να έρθουμε και στα του... οίκου μας (σ.σ. ως επίσημοι συνεργάτες της Nova) όλοι οι συνδρομητές θα έχουν δυνατότητα να ενημερώνονται για την εκτίμηση της ταχύτητας της υπηρεσίας που έχουν επιλέξει αναλυτικά ως προς τις παρακάτω τιμές και σύμφωνα με την επιλεγμένη τεχνολογία πρόσβασης:

Όπως γίνεται πλέον αντιληπτό σε κάθε συνομιλία με εκπρόσωπο των TV Experts θα έχετε ενημέρωση για τα παραπάνω για οποιαδήποτε υπηρεσία Nova επιλέξετε (η οποία εμπεριέχει και ίντερνετ). Μάλιστα, όλα αυτά θα αποτυπώνονται και στην αίτηση σύνδεσης που θα παραλάβετε.
Μάθετε πώς μπορείτε να τσεκάρετε την ταχύτητα του ίντερνετ στην περιοχή σας.

Παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα σύνδεσης

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι η ταχύτητα σύνδεσης μπορεί να διαφοροποιείται εξαιτίας πολλών παραγόντων, όπως ο αριθμός των συσκευών που συνδέονται ταυτόχρονα είτε ασύρματα είτε ενσύρματα στο CPE, η ενσύρματη ή ασύρματη (wi-fi) σύνδεση, εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο (π.χ. update εφαρμογών & λειτουργικών), επηρεάζουν την απόδοση της υπηρεσίας που αντιλαμβάνεται ο χρήστης στη συσκευή του.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα έχεις γρήγορο ίντερνετ στην καραντίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet