ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τηλεόραση χωρίς... ραντεβού σε κάθε συσκευή!

15/07/2020 17:04
Το 1994 το Filmnet προμόταρε ότι έφερνε την τηλεόραση με... ραντεβού. H Νοva πλέον διατρανώνει την τηλεόραση... χωρίς ραντεβού!

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Στα μέσα της δεκατίας του '90! Ας υποθέσουμε ότι κάποιος ήθελε να δει μια ταινία στα ελεύθερα κανάλια της εποχής. Βασικό συστατικό με το οποίο θα έπρεπε να οπλιστεί; Η υπομονή! Ας υποθέσουμε ότι ο οδηγός προγράμματος έλεγε ότι η τάδε ταινία ξεκινάει στις 22:00! Σχεδόν ποτέ! Αφού εκκινούσε συχνές διακοπές για διαφημίσεις. Και κάπου στις 00:00 διακοπή για το δελτίο ειδήσεων, τα αθλητικά, τον καιρό και το χρηματιστήριο. Διαφημίσεις πάλι και κάποια στιγμή συνεχιζόταν το πρόγραμμα. Πρακτικά, λοιπόν μια ταινία 90 λεπτών διαρκούσε 2-2,5 ώρες. Το επαναστατικό που έφερε λοιπόν μεταξύ άλλων το Filmnet το 1994 ήταν η τηλεόραση με... ραντεβού.

Οι ιθύνοντες του καναλιού ευαγγελίζονταν 20 ταινίες 1ης προβολής χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Ταινίες δηλαδή άγνωστες στο ελληνικό κοινό, στο οποίο, όπως τονιζόταν τότε, ο συνδρομητής θα ήξερε ακριβώς πότε θα άρχιζε μια ταινία και πότε θα τελείωνε. Τηλεόραση, δηλαδή με...ραντεβού, κάτι το οποίο ερχόταν σε αντιδιαστολή με τα ελεύθερα κανάλια της εποχής.

Αυτό ήταν και το μήνυμα του τότε γενικού διευθυντή, Λάμπρη Ταγματάρχη, ο οποίος στις προγραμματικές του δηλώσεις έλεγε μεταξύ άλλων "το Filmnet προσπαθεί να καλλιεργήσει μια άποψη. Προσπαθεί να αναβαθμίσει το ρόλο του τηλεθεατή και το καταφέρνει με πολλούς τρόπους. Δεν σπάει τη ροή του προγράμματος με διαφημιστικά μηνύματα. Σέβεται τις ώρες των ενάρξεων των ταινιών".

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και η Nova επαναστάτησε εκ νέου με το να φέρει στην Ελλάδα και την τηλεόραση.... χωρίς ραντεβού. Μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, o συνδρομητής μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος πότε θα δει, τι θα δει και που θα το δει. Άρα, ο τηλεθεατής γίνεται ο πρωταγωνιστής του προγράμματος. Χωρίς δεσμεύσεις ώρας, τοποθεσίας, συσκευής.

Οι "TV Experts" μέσω της νέας εφαρμογής "Build your TV Package" σας προσφέρουν την ευχέρεια να "χτίσετε" μέσα σε λίγα βήματα το πακέτο τηλεόρασης που σας ταιριάζει. Πατήστε εδώ και είστε μόλις λίγα κλικ μακριά από το να γίνετε εσείς ο... άρχοντας του τηλεκοντρόλ σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet